God of War: Ragnarοk - Γιατί ο Cory Barlog δεν είναι ο director του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσημη τοποθέτηση του δημιουργού
10 Σεπτεμβρίου 2021 18:51
God of War: Ragnarοk - Γιατί ο Cory Barlog δεν είναι ο director του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την αποκάλυψη του πρώτου trailer του God of War Ragnarοk στο PlayStation Showcase 2021, ακολουθήσε ένα ειδικό post-show με περισσότερες πληροφορίες για τα διάφορα παιχνίδια που είδαμε. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με το project του Santa Monica Studio, μια εκ των οποίων έχει να κάνει με τον director του.

Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε πως ο Cory Barlog δε θα επιστρέψει ως director του God of War: Ragnarοk. Αντιθέτως, το ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο βετεράνος της σειράς Eric Williams, ο οποίος εργάζεται στη Santa Monica από το 2004 και έχει δουλέψει σε όλα τα βασικά παιχνίδια της σειράς μέχρι σήμερα ως designer και ειδικότερα πάνω στο combat σύστημα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο post-show, ο Barlog και ο Williams εξήγησαν πως είναι παράδοση στη Santa Monica να αλλάζουν directors, επισημαίνοντας πως αυτή η αλλαγή θα φέρει μια νέα προοπτική στο Ragnarοk.

Αναλυτικότερα, ο Williams δήλωσε:

Πάντα ήταν παράδοση εδώ στη Santa Monica να αλλάζουμε directors σε όλα τα παιχνίδια. Είχαμε πολύ μεγάλη επιτυχία με αυτό. Ο Cory ήταν ο μόνος επαναλαμβανόμενος director και αυτό δικαίως: είναι πραγματικά πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Στη συνέχεια, ο Barlog πρόσθεσε χαριτολογώντας:

Το σημαντικό για εμάς είναι να μπορούμε να έχουμε μια φρέσκια προοπτική κάθε φορά, αλλά και ένα νέο ζευγάρι ‘πόδια’, με την έννοια ότι είσαι πραγματικά εξαντλημένος μετά την ολοκλήρωση ενός τέτοιου project. Οπότε πρέπει να εξαπατήσεις κάποιον άλλο και να τον βάλεις να το κάνει αντί για σένα.

Για την ιστορία, ο Cory Barlog ήταν ο director του God of War 2 που κυκλοφόρησε το 2007, καθώς και της πολυβραβευμένης επιστροφής της σειράς στο PS4 το 2018. Παράλληλα, ο Barlog συνεισφέρει στην ιστορία και στο εικαστικό κομμάτι της σειράς από το πρώτο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι ακριβώς κάνει αντί του Ragnarok, ο Barlog αρνήθηκε να απαντήσει, τονίζοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το αποκαλύψει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άκρως αναμενόμενο sequel μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσα από τον player που ακολουθεί.