Το νέο trailer του Deathloop μάς εξηγεί την ιστορία του

Μια ακόμη ματιά στην αποκλειστικότητα του PS5
10 Σεπτεμβρίου 2021 14:15
Το νέο trailer του Deathloop μάς εξηγεί την ιστορία του

Το Deathloop δε θα μπορούσε να λείπει από το PlayStation Showcase 2021, αφού το παιχνίδι έχει δώσει το παρών σε όλα τα events του PlayStation από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία της Bethesda και της Sony για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το επίσημο story trailer, συνολικής διάρκειας τριών λεπτών.

Στο βίντεο αυτό, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού εξηγεί διάφορα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τη βασική πλοκή και το timeloop μυστήριο, το οποίο θα κληθούμε να λύσουμε. Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στον τίτλο αναλαμβάνετε τον ρόλο του Colt και καλείστε να εξολοθρεύσετε τους 8 κύριους στόχους σας σε μια χρονική λούπα, για να κλείσετε αυτόν τον αέναο κύκλο. Την αποστολή και τη ζωή σας θα κάνει δύσκολη η Julianna, η αντίπαλος assassin του Colt που μπορούν να χειριστούν και αντίπαλοι παίκτες, κάνοντας έτσι το παιχνίδι ένα ανελέητο κυνηγητό γάτας-ποντικιού. Περισσότερο στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Το Deathloop είναι χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 5 για ένα χρόνο όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτεμβρίου του 2021.