Το Τόκιο σε χάος στο νέο gameplay από το Ghostwire: Tokyo του Shinji Mikami

Απευθείας από  το PlayStation Showcase 2021
10 Σεπτεμβρίου 2021 12:27
Το Τόκιο σε χάος στο νέο gameplay από το Ghostwire: Tokyo του Shinji Mikami

Η Bethesda έδωσε το παρών στο PlayStation Showcase 2021, αφού πέρα από το νέο trailer του Deathloop που επιβεβαίωσε τη χιουμοριστική πρόβλεψη πολλών παικτών, παρουσίασε και φρέσκα πλάνα από το επερχόμενο πόνημα της ομάδας του Shinji Mikami. Ο λόγος γίνεται για το Ghostwire: Tokyo, το οποίο είδαμε ξανά μέσα από ένα gameplay trailer διάρκειας δύο λεπτών.

Το βίντεο έχει τίτλο "Hannya" και παρουσιάζει ακριβώς αυτό. Αναλυτικότερα, στο Ghostwire: Tokyo η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο φονικών υπερφυσικών δυνάμεων, εξαιτίας του επικίνδυνου μυστικιστή γνωστού ως Hannya, ο οποίος έχει εξαφανίσει μέσα σε μια στιγμή όλο τον πληθυσμό της πόλης. Οι παίκτες, λοιπόν, θα πρέπει να συνεργαστούν με μια ισχυρή οντότητα, στην αποστολή τους για εκδίκηση και το πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιούμουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο μοναδικών ικανοτήτων, για να αποκαλύψουν την σκοτεινή αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση αυτή. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 αποκλειστικά για το PS5, όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος θα είναι χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation για έναν χρόνο.