Αυτός ο οδοντίατρος κάνει δωρεάν καθαρισμό... σε όποιον τον νικήσει στο Smash Bros.

Μια ασυνήθιστη προσφορά
06 Σεπτεμβρίου 2021 13:31
Αυτός ο οδοντίατρος κάνει δωρεάν καθαρισμό... σε όποιον τον νικήσει στο Smash Bros.

Ο Dr. Tej A. Shah είναι ένα οδοντίατρος με ιατρείο στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος φαίνεται πως απολαμβάνει πολύ το ανταγωνιστικό gaming. Έτσι, ο Shah αποφάσισε να ξεκινήσει μια πραγματική ασυνήθιστη προσφορά, κάνοντας δωρεάν καθαρισμό σε οποιοδήποτε καταφέρει να τον νικήσει σε έναν αγώνα στο Smash Bros. Ultimate του Nintendo Switch.

Ναι, καλά διαβάσετε. Η πρόκληση του οδοντιάτρου είναι ανοιχτή για όλους και κατάφερε να ξεχωρίσει στο subreddit του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν υπάρχουν δεύτερες προσπάθειες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παίξει έναν αγώνα έξι λεπτών και αν χάσει θα πρέπει να αναρτήσει για την ήττα του στα social media. Οι κανόνες; Όχι αντικείμενα, όχι final smash και destination style level και όχι damage από την πίστα. Ο γιατρός έχει ήδη το παιχνίδι στο ιατρείο του και αν κάποιος δε θέλει να παίξει με το χειριστήριο του Switch, του επιτρέπει να φέρει το δικό του controller.

Προφανώς ο Dr. Tej A. Shah τα πάει καλά με το marketing, αφού αυτός είναι ένας πραγματικά πανέξυπνος τρόπος να διαφημίσει τη δουλειά του. Βέβαια, το πόσο καλά θα αποδώσει εξαρτάται και από το πόσο ικανός παίκτης είναι εν τέλει. Σίγουρα πάντως η ιδέα του θα κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο αρκετά πιο διασκεδαστική για πολλούς.