Ο PlayerUnknown εγκαταλείπει ολοκληρωτικά την εταιρία του PUBG

Και δημιουργεί ανεξάρτητο δικό του στούντιο
01 Σεπτεμβρίου 2021 14:02
Ο PlayerUnknown εγκαταλείπει ολοκληρωτικά την εταιρία του PUBG

Ο PlayerUnknown αποφάσισε να αφήσει ολοκληρωτικά στο παρελθόν του το PUBG, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την μητρική εταιρία Krafton, προηγουμένως γνωστή και ως Bluehole. Πλέον, ο γνωστός κατά κόσμον ως Brendan Greene ίδρυσε τη νέα ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης PlayerUnknown Productions, μέσα από την οποία θα φέρει στην αγορά τα νέα του δημιουργήματα.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή εξέλιξη, ο Greene δήλωσε:

Είμαι ευγνώμων σε όλους στο PUBG και στην Krafton που πήραν το ρίσκο μαζί μου, αλλά και για τις ευκαιρίες που μου έδωσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που κάνω το επόμενο βήμα στο ταξίδι μου, με στόχο να δημιουργήσω αυτό το είδος εμπειρίας που οραματίζομαι εδώ και χρόνια. Και πάλι, είμαι ευγνώμων σε όλους στην Krafton που υποστήριξαν τα σχέδιά μου και θα έχω περισσότερα να αποκαλύψω για το project μου στο μέλλον.

Για την ιστορία, ο Greene έχει αποχωρήσει από την ανάπτυξη του PUBG εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2019 είχε ανακοινώσει μάλιστα το νέο του παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται prologue. Το project αυτό αναπτυσσόταν από το PUBG Special Projects τμήμα της Krafton που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Greene στο Άμστερνταμ. Βέβαια, το trailer του παιχνιδιού περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της νεοσύστατης PlayerUnknown Productions, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως το project άλλαξε χέρια και η ανάπτυξή του μάλλον θα συνεχιστεί.