Ο DrLupo λέει αντίο στο Twitch – Έκλεισε αποκλειστική συμφωνία με το YouTube

Και αφήνει πίσω τους 4.5 εκατομμύρια followers του
31 Αυγούστου 2021 12:02
Ο DrLupo λέει αντίο στο Twitch – Έκλεισε αποκλειστική συμφωνία με το YouTube

Ο πασίγνωστος streamer DrLupo, γνωστός κατά κόσμον ως Benjamin Lupo, έδωσε τα χέρια με το YouTube Gaming, κλείνοντας αποκλειστική streaming συμφωνία. Στο πλαίσιο αυτό, ο αστέρας του Twitch θα αφήσει πίσω του το ‘μωβ site’ και τους 4.5 εκατομμύρια followers του σε αυτό, μεταδίδοντας απ’ εδώ και στο εξής αποκλειστικά από τη συχνότητα του YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο DrLupo έχει ήδη ισχυρή παρουσία στην πλατφόρμα της Google, με 1.75 εκατομμύρια συνδρομητές και με αφορμή τη συμφωνία αυτή δήλωσε:

Είμαι απίστευτα τυχερός που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και είμαι ακόμη πιο ευγνώμων που μπορώ να βοηθάω σκοπούς για τους οποίους νοιάζομαι. Το YouTube όχι μόνο μου επιτρέπει να συνεχίσω να δημιουργώ περιεχόμενο και να μεγαλώνω την κοινότητά μου, αλλά χάρη σε αυτή τη συνεργασία, θα με βοηθήσει να μεγαλώσω το brand μου και μέσω άλλων πρωτοβουλιών. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φέρω τους fans μου μαζί σε αυτό το ταξίδι.

Μιας και οι μεταγραφές των streamers έχουν γίνει πλέον συχνό φαινόμενο, το Twitch αποφάσισε να αποχαιρετήσει με κομψό τρόπο τον DrLupo και έτσι ετοίμασε ένα ειδικό αποχαιρετιστήριο βίντεο, ενώ συγχρόνως του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση της πλατφόρμας παρακάτω.

Τέλος, παρακάτω ακολουθεί και το βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του κανάλι ο πασίγνωστος streamer, για να ανακοινώσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.