Σερί προσλήψεων στη Naughty Dog για το πρώτο της αποκλειστικά multiplayer παιχνίδι

Θα είναι “κινηματογραφική” εμπειρία
31 Αυγούστου 2021 10:50
Σερί προσλήψεων στη Naughty Dog για το πρώτο της αποκλειστικά multiplayer παιχνίδι

Όπως σας ενημερώσαμε στις αρχές του Ιουνίου, το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι και επίσημα μια αποκλειστικά multiplayer εμπειρία. Τώρα, όλα δείχνουν πως η ανάπτυξή του κυλά ομαλά και ενδεχομένως το στούντιο έχει μπει στη φάση του full production, αφού έχει ξεκινήσει ένα σερί μαζικών προσλήψεων.

Αναλυτικότερα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η Naughty Dog ανάρτησε δώδεκα ανοιχτές θέσεις εργασίας για το multiplayer παιχνίδι της. Μάλιστα, σε μια μετέπειτα δημοσίευσή του, ο co-game director του στούντιο, Vinit Agarwal, πρόσθεσε πως το νέο αυτό multiplayer παιχνίδι της ομάδας θα είναι μια κινηματογραφική εμπειρία μεταξύ των παικτών και επισήμανε πως το στούντιο προσλαμβάνει ‘επιθετικά’.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα.

Το πιθανότερο είναι πως θα τοποθετείται στον κόσμο του The Last of Us Part II. Αρχικά το πολυβραβευμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να περιλαμβάνει και ένα ανανεωμένο Factions mode, ωστόσο αυτό καθυστέρησε για το 2022. Τελικά το εν λόγω mode φαίνεται πως έγινε μεγαλύτερης κλίμακας και μάλλον εξελίχθηκε σε αυτό το λεγόμενο “αυτόνομο multiplayer παιχνίδι”.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόσφατα ένας dataminer βρήκε στον κώδικά και τα αρχεία του The Last of Us Part II διάφορα αχρησιμοποίητα assets, τα οποία ενδεχομένως αποκαλύπτουν πως η Naughty Dog ετοιμάζει κάποιο battle royale mode. Περισσότερα σχετικά με αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ.