Το νέο trailer του Metroid Dread μιλάει απευθείας στην καρδιά των fans

Νέα ματιά σε bosses και στα abilities της πρωταγωνίστριας
28 Αυγούστου 2021 08:30
Το νέο trailer του Metroid Dread μιλάει απευθείας στην καρδιά των fans

Η Nintendo κυκλοφόρησε το 2ο trailer από το επερχόμενο Metroid Dread, που αναμένεται να φτάσει για το Nintendo Switch τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τα νέα πλάνα δείχνουν αρκετά νέα στιγμιότυπα που δεν έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, με την Samus Aran και το νέο “nemesis” της να είναι στο επίκεντρο.

Στο εν λόγω βίντεο, θα δείτε μερικές δυνάμεις που θα λάβει η Samus, όπως είναι το εναέριο “slide” ή τους νέους πυραύλους που είναι από πάγο, ενώ παρουσιάζονται και αρκετά bosses και εχθροί που θα κάνουν τη ζωή της πρωταγωνίστριας δύσκολη.

Πρόσφατα, οι developers εξήγησαν πως πλέον το χαρακτηριστικό arm cannon της Samus μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ελεύθερα και όχι μόνο στις οκτώ κατευθύνσεις, όπως στα αρχικά side-scrolling Metroid παιχνίδια.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του παιχνιδιού, γνωρίζουμε ότι η Samus πετά προς τον πλανήτη ZDR για να εξερευνήσει κάποιες αναφορές που έχουν γίνει και αφορούν τα παράσιτα (του Metroid Fusion), ότι αυτά ζουν ακόμη. Εκτός από αυτό, υπάρχει και ένας ρομποτικός E.M.M.I. που κυνηγά την Samus.

Το Metroid Dread αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.