DokeV: Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα από το τύπου Pokémon ΜΜΟ με τα απίθανα γραφικά

Γνωρίστε τον κόσμο τον πολύχρωμο κόσμο των Dokebi
25 Αυγούστου 2021 23:56
DokeV: Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα από το τύπου Pokémon ΜΜΟ με τα απίθανα γραφικά

Το DokeV ίσως και να είναι το ονειρεμένο Pokémon MMO παιχνίδι που δεν πήραμε ποτέ, καθώς τόσο πολύχρωμο, φανταχτερό και γενικά χάρμα οφθαλμών παιχνίδι που να κυνηγάς αξιολάτρευτα τερατάκια δύσκολα θα βρεις εκεί έξω. Η developer εταιρία του Pearl Abyss έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο gameplay trailer στο πλαίσιο του Opening Night Live! της Gamescom 2021 όπου φαίνεται πως δανείζεται έντονα στοιχεία από τα Pokémon, το Monster Hunter ακόμα και το Splatoon

Όπως μας ενημερώνει η Pearl Abyss από την περιγραφή του βίντεο, πρόκειται για ένα open-world action adventure παιχνίδι όπου συλλέγεις τα τερατάκια που ονομάζονται Pokémon Dokebi, τα οποία συνυπάρχουν μαζί με τους ανθρώπους και τους δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, από τα οποία αυτά ουσιαστικά αντλούν την ενέργειά τους. Θα υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες και πράγματα να κάνετε σε αυτόν τον φανταχτερό κόσμο. 

Απολαύστε το χορταστικό σχεδόν 4 λεπτών gameplay trailer του DokeV παρακάτω. Τέλος, δεν έγινε γνωστό ούτε το παράθυρο κυκλοφορίας ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίξει.