Επιστροφή στην Αρχαία Ελλάδα! – PS5 και Xbox Series X αναβάθμιση για το Assassin's Creed Odyssey

Η Ubisoft αναβαθμίζει το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς
24 Αυγούστου 2021 10:09
Επιστροφή στην Αρχαία Ελλάδα! – PS5 και Xbox Series X αναβάθμιση για το Assassin's Creed Odyssey

Μπορεί το Assassin's Creed Odyssey να κυκλοφόρησε το 2018, αλλά η Ubisoft συνεχίζει μέχρι και σήμερα την υποστήριξη και έτσι ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει το παιχνίδι για τα PS5 και Xbox Series X|S.

Αναλυτικότερα, το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς που μας ταξίδεψε σε μια εντυπωσιακή απεικόνιση της Αρχαίας Ελλάδας, έλαβε μια ειδική ενημέρωση σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι κονσολών νέας γενιάς, PS5, Xbox Series X ή Xbox Series S, θα μπορούν να απολαύσουν την περιπέτεια της Κασσάνδρας και του Αλέξιου στα 60FPS.

Το παιχνίδι θα εξακολουθεί να τρέχει μέσα από το backwards compatibility της εκάστοτε κονσόλας, οπότε αυτή θα είναι η μοναδική αναβάθμιση. Βέβαια, αυτό είναι για πολλούς αρκετό, αφού το παιχνίδι υποστηρίζει ήδη 4K ανάλυση χάρη στα Xbox One X και PS4 Pro, οπότε ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης ήταν η βασικότερη έλλειψη. Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω update θα έχει μέγεθος 370MB για την Xbox One έκδοση και 470MB για την PS4 έκδοση.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας ή αν δεν έχετε ακόμη κάποια επαφή με το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics πατώντας εδώ.