Το νέο trailer του Metroid Dread μάς δείχνει την εισαγωγή της περιπέτειας

Ενώ η Nintendo αποκαλύπτει και τις νέες ικανότητες της Samus
21 Αυγούστου 2021 13:06
Το νέο trailer του Metroid Dread μάς δείχνει την εισαγωγή της περιπέτειας

Το πολυαναμενόμενο Metroid Dread αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch στις 8 Οκτωβρίου και έτσι η Nintendo προετοιμάζει το έδαφος δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από το εισαγωγικό cinematic του παιχνιδιού. Σε αυτό η Samus πετά προς τον πλανήτη ZDR για να ερευνήσει τις αναφορές πως τα φονικά παράσιτα του Metroid Fusion ζουν ακόμη. Παράλληλα, το βίντεο εξηγεί το πώς αντέδρασε το Galactic Federation στην εν λόγω απειλή και το λόγο που υπάρχει ο ρομποτικός E.M.M.I. εχθρός που κυνηγά την πρωταγωνίστρια.

Μαζί με το νέο trailer, η Nintendo ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το πέμπτο Metroid Dread Report. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη δημοσίευση παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τι νέες ικανότητες της Samus, με μπόλικο συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό. Για παράδειγμα, οι developers εξηγούν πως πλέον το χαρακτηριστικό arm cannon της Samus μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ελεύθερα και όχι μόνο στις οκτώ κατευθύνσεις, όπως στα αρχικά side-scrolling Metroid παιχνίδια.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες αυτές τις πληροφορίες πατώντας εδώ.