Φανταστικά νέα πλάνα από το Black Myth: WuKong με τα γραφικά της Unreal Engine 5

Η κινεζική μυθολογία ζωντανεύει μέσα από το action-RPG του Game Science Studio
20 Αυγούστου 2021 16:04
Φανταστικά νέα πλάνα από το Black Myth: WuKong με τα γραφικά της Unreal Engine 5

Το Game Science Studio μετά από μήνες σιωπής επιστρέφει και κυκλοφορεί νέα γεμάτα δράση gameplay πλάνα από το Black Myth: WuKong, διάρκειας 12 λεπτών (περίπου). Συγκεκριμένα, το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά in-game 4K υλικό, με το παιχνίδι να "τρέχει" στα 60FPS, με ray tracing, Nvidia DLSS τεχνολογία και Unreal Engine 5.

Μάλιστα, το εν λόγω project βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των “Ming”. Από τα πρώτα κιόλας πλάνα που είχαν δημοσιευθεί, το παιχνίδι είχε γίνει πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Το στούντιο ανάπτυξης του παιχνιδιού αποτελείται από πρώην developers της Tencent που μέχρι πρότινος δούλευαν στη δημιουργία free-to-play παιχνιδιών. Σύμφωνα με παλιές δηλώσεις του αναλυτή, Daniel Ahmad, το στούντιο αποφάσισε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός “premium” τίτλου, κάτι που σημαίνει full-budget και μεγάλης διάρκειας παιχνίδι.

Το Souls-like Black Myth από την Κίνα ρίχνει ξανά σαγόνια με νέο gameplay trailer

Δείτε τα ολοκαίνουργια πλάνα του Black Myth: WuKong μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Black Myth: WuKong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας.