Το Exekiller συνδυάζει το single-player σε ένα φουτουριστικό post-apocalyptic σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε για το PC
19 Αυγούστου 2021 18:53
Το Exekiller συνδυάζει το single-player σε ένα φουτουριστικό post-apocalyptic σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολωνικό στούντιο Paradark Studio ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που ακούει στο όνομα, Exekiller. Πρόκειται για μία single player εμπειρία σε έναν φουτουριστικό – post apocalyptic κόσμο και αναμένεται να καταφθάσει για το PC μέσω Steam.

Η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει fan του western σκηνικού και γι’ αυτό το λόγο έκανε μια μίξη αυτού, με φουτουριστικές λεπτομέρειες στον κόσμο, που έχουν άρωμα από το Blade Runner. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά από μία τεράστια μαζική καταστροφή που αφάνισε το 70% της ανθρωπότητας, αλλά και της Γης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλά σημεία του πλανήτη που να είναι κατοικήσιμα.

Ο κόσμος που παρέμεινε ζωντανός, έχει βυθιστεί στο χάος και στην αναρχία, με τον παίκτη να βρίσκεται πλέον στην πολύ διαφορετική Νέα Υόρκη του 1998. Ο πρωταγωνιστής είναι Exekiller, ένας bounty hunter που στόχος του είναι να μαζέψει S.O.U.L.S, κάποια biochips που δίνουν πληροφορίες, αλλά και που ελέγχουν τον κάτοχο που τα έχει. Τα chips αυτά παράγονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες που κυβερνούν τη Νέα Γη, όπου χωρίς αυτά δεν μπορεί να υπάρξει κανείς.

Το Exekiller θα έρθει όταν είναι έτοιμο (όπως λέει το στούντιο) στο Steam. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: