Χορταστική ματιά στο Life is Strange: True Colors με 13 λεπτά gameplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
19 Αυγούστου 2021 08:00
Χορταστική ματιά στο Life is Strange: True Colors με 13 λεπτά gameplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του Life is Strange: True Colors και έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο αναλυτικό gameplay βίντεο. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε ένα απόσπασμα 13 λεπτών από το παιχνίδι.

Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια του τίτλου, την Alex, να επισκέπτεται ένα κατάστημα με δίσκους μουσικής στο Haven Springs. Εκεί συναντά έναν χαρακτήρα του Before the Storm, ενώ δε λείπουν οι αμήχανες στιγμές, οι αποφάσεις στους διαλόγους, όπως συνηθίζεται εξάλλου στη σειρά και φυσικά οι υπερφυσικές δυνάμεις της πρωταγωνίστριας.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το True Colors δεν αναπτύσσεται από τους αρχικούς δημιουργούς του franchise στην Dontnod Entertainment και αντιθέτως είναι υπό την επιμέλεια της Deck Nine. Πρόκειται, δηλαδή, για το ίδιο στούντιο που μας είχε χαρίσει στο παρελθόν το Life is Strange: Before the Storm. Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως η ομάδα έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα και χρησιμοποιεί πλήρες motion capture με ηθοποιούς για τις ερμηνείες των χαρακτήρων, για πρώτη φορά στη σειρά.

To Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia και PC στις 10 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ολόκληρο αυτή τη φορά και έτσι θα μπορείτε να βιώσετε μαζί όλα τα επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε. Δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει και για την  Switch έκδοση που έλαβε καθυστέρηση για κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2021.