Οι Πειρατές της Καραϊβικής έσπασαν τα κοντέρ στο Sea of Thieves με μεγάλο ρεκόρ παικτών

Νέα στατιστικά απευθείας από την Rare
18 Αυγούστου 2021 12:18
Οι Πειρατές της Καραϊβικής έσπασαν τα κοντέρ στο Sea of Thieves με μεγάλο ρεκόρ παικτών

Το Sea of Thieves μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του το 2018, αλλά μόλις βίωσε τον καλύτερο μήνα στην ιστορία του. Συγκεκριμένα, η Rare των Xbox Game Studios ανακοίνωσε πως ο πειρατικός τίτλος της έσπασε ρεκόρ τον Ιούλιο, προσελκύοντας 4.8 εκατομμύρια παίκτες.

Φυσικά, ο λόγος δεν είναι άλλος από το μεγάλο πακέτο επέκτασης Sea of Thieves: A Pirate's Life, το οποίο φέρνει στον τίτλο τους Πειρατές της Καραϊβικής και λατρεμένους χαρακτήρες του franchise, όπως ο Jack Sparrow.

Η ανταπόκριση της κοινότητας ήταν τέτοια που ο creative director του παιχνιδιού, Mike Chapman, ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο, ευχαριστώντας τους παίκτες. Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Το Sea of Thieves είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X|S και PC και συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. Για την ιστορία, πέρυσι τον Ιούλιο η Microsoft είχε ανακοινώσει πως πρόκειται για το πιο επιτυχημένο νέο IP της από τη γενιά του Xbox One, αφού μέχρι τότε είχε φτάσει τους 15 εκατομμύρια παίκτες.