Προ των πυλών η αποκάλυψη του Call of Duty: Vanguard (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έπειτα από διαρροές και έναν μεγάλο εφιάλτη για την Activision Blizzard
14 Αυγούστου 2021 13:37
Προ των πυλών η αποκάλυψη του Call of Duty: Vanguard (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι διαρροές του Call of Duty: Vanguard είναι ένα από τα μικρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Activision Blizzard τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το σάλο των καταγγελιών για ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον, με πολλαπλές κατηγορίες για συμβάντα κακοποίησης, αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών και μαζικές απεργίες. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία θέλει να στρέψει τα βλέμματα των gamers αλλού και πλέον ξεκίνησε και επίσημα την προώθηση του νέου Call of Duty παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα μικρό κλικ από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter, το οποίο αναγνωρίζει τις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων ημερών. Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Όσον αφορά τις διαρροές των τελευταίων ημερών, το νέο παιχνίδι του πασίγνωστου franchise θα ονομάζεται Call of Duty: Vanguard και η δράση του θα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπροσθέτως, οι διαρροές δείχνουν πως το παιχνίδι θα έχει remastered χάρτες του Call of Duty World at War, ενώ στην ανάπτυξη βοηθά ξανά η Treyarch. Τέλος, το Call of Duty: Vanguard φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για όλες τις κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων και των συστημάτων προηγούμενης γενιάς.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από τις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.