Hellblade: Senua's Sacrifice | Η σκοτεινή περιπέτεια της Senua αναβαθμίστηκε για τα Xbox Series X|S

Δε θα έρθει στο PlayStation 5
10 Αυγούστου 2021 09:28
Hellblade: Senua's Sacrifice | Η σκοτεινή περιπέτεια της Senua αναβαθμίστηκε για τα Xbox Series X|S

Η Ninja Theory σε συνεργασία με την Microsoft γνωστοποίησαν ότι το Hellblade: Senua's Sacrifice αναβαθμίστηκε για τα Xbox Series X|S. Έτσι, αν έχετε κάποια από τις δυο next-gen κονσόλες, θα μπορείτε πλέον να απολαύσετε το σκοτεινό ταξίδι της Senua με σαφώς ανώτερο οπτικό τομέα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, μάθαμε ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει τρεις διαφορετικές επιλογές και στις δύο κονσόλες που χωρίζονται σε "Performance", "Resolution" και "Enriched". Μάλιστα, στο Xbox Series X, το παιχνίδι αγγίζει και τα 120FPS με dynamic resolution που φτάνει τα 1080p, χωρίς ray-tracing όμως. Από την άλλη, στο Xbox Series S ο τίτλος αγγίζει τα 60FPS σε FULL HD ανάλυση στο performance mode, ενώ «τρέχει» και έως 1440P στο resolution mode με 30FPS σταθερά.

Δείτε εικόνες παρακάτω:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ninja Theory πρόσθεσε και την επιλογή των chapters που ζητούσε η κοινότητα εδώ και καιρό και επισήμανε πώς δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να αναβαθμίσει το παιχνίδι για τη next-gen κονσόλα της Sony, ωστόσο έχει στα σκαριά ένα update για το PC.

Η Ninja Theory δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό πάνω στο sequel του παιχνιδιού που έρχεται με την ονομασία Senua's Saga: Hellblade 2. Το next-gen update είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν.