Η Take-Two έχει τρία remakes-remasters στα σκαριά που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη

Τι ετοιμάζει η εταιρία;
09 Αυγούστου 2021 08:55
Η Take-Two έχει τρία remakes-remasters στα σκαριά που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη

Η Take-Two φαίνεται πως ετοιμάζει έξι remasters-remakes παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μελλοντικά, με τα τρία να τα γνωρίζουμε ήδη, ενώ υπάρχουν τρεις τίτλοι που δεν έχουμε αποκαλυφθεί ακόμη.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας (σύμφωνα με το Resetera), η εταιρία αποκάλυψε πως εργάζεται ήδη σε remakes-remasters παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο παρελθόν, με τα τρία από αυτά τα έξι να είναι τα GTA 5: Enhanced Edition, Kerbal Space Program: Enhanced Edition, καθώς και το standalone βερσιόν του GTA Online. Αυτά είναι τα τρία από τα έξι παιχνίδια που βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο η εταιρία δουλεύει σε ακόμη τρεις τίτλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Ποια παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν θα μπορούσαν να είναι; Πολλοί κάνουν λόγο για μία αναβαθμισμένη έκδοση του Red Dead Redemption 2 για τις next-gen κονσόλες, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ίσως δούμε κάποιο Remake του αρχικού Bioshock. Βέβαια, η Take-Two έχει πολλά παιχνίδια στο ιστορικό της, όπως τα Mafia ή ακόμη και το Bully της Rockstar Games, αλλά και το Max Payne, το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Εσείς τί θα θέλατε να δείτε από την Take-Two; Πείτε μας στα σχόλια.