Το όνομα του PlayerUnknown's Battlegrounds άλλαξε!

Και έγινε πιο «απλό»
06 Αυγούστου 2021 18:18
Το όνομα του PlayerUnknown's Battlegrounds άλλαξε!

Το PlayerUnknown's Battlegrounds βρίσκεται στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και όπως όλα δείχνουν, εκτός από τις in-game αλλαγές που γίνονται στον τίτλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η ομάδα ανάπτυξης πλέον άλλαξε και ελαφρώς την ονομασία του.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, το battle royale παιχνίδι θα ακούει στο όνομα PUBG: Battlegrounds και όχι PlayerUnkown's Battlegrounds όπως ήταν αρχικά. Βέβαια, αυτό έχει δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στην κοινότητα, αφού η νέα ονομασία είναι ουσιαστικά PlayerUnknown's Battlegrounds: Battlegrounds. Βέβαια, όπως αναφέρει το PC Gamer, η αλλαγή ονόματος έγινε από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα, με την παλιά ονομασία να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η ομάδα ανάπτυξης, Krafton, ανακοίνωσε:

Η Krafton επεκτείνει αδρά το franchise του PUBG μέσα από νέες εμπειρίες που έχουν δημιουργηθεί στο εν λόγω σύμπαν. Το PlayerUnknown's Battlegrounds έγινε πλέον ‘rebrand” σε PUBG: Battlegrounds και είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας. Αυτό σημαίνει ότι οι επερχόμενοι τίτλοι στο franchise θα έχουν μπροστά την ονομασία “PUBG”, όπως είναι το PUBG: New State.

Το PUBG: New State θα είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στο franchise που θα κυκλοφορήσει φέτος στις mobile συσκευές. Έτσι, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η Krafton να εργάζεται και στο sequel του PUBG: Battlegrounds για το PC και τις κονσόλες.

Tags: