Το όνομα του PlayerUnknown's Battlegrounds άλλαξε!  

Και έγινε πιο «απλό»

Το όνομα του PlayerUnknown's Battlegrounds άλλαξε!

Το PlayerUnknown's Battlegrounds βρίσκεται στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και όπως όλα δείχνουν, εκτός από τις in-game αλλαγές που γίνονται στον τίτλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η ομάδα ανάπτυξης πλέον άλλαξε και ελαφρώς την ονομασία του.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, το battle royale παιχνίδι θα ακούει στο όνομα PUBG: Battlegrounds και όχι PlayerUnkown's Battlegrounds όπως ήταν αρχικά. Βέβαια, αυτό έχει δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στην κοινότητα, αφού η νέα ονομασία είναι ουσιαστικά PlayerUnknown's Battlegrounds: Battlegrounds. Βέβαια, όπως αναφέρει το PC Gamer, η αλλαγή ονόματος έγινε από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα, με την παλιά ονομασία να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η ομάδα ανάπτυξης, Krafton, ανακοίνωσε:

Η Krafton επεκτείνει αδρά το franchise του PUBG μέσα από νέες εμπειρίες που έχουν δημιουργηθεί στο εν λόγω σύμπαν. Το PlayerUnknown's Battlegrounds έγινε πλέον ‘rebrand” σε PUBG: Battlegrounds και είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας. Αυτό σημαίνει ότι οι επερχόμενοι τίτλοι στο franchise θα έχουν μπροστά την ονομασία “PUBG”, όπως είναι το PUBG: New State.

Το PUBG: New State θα είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στο franchise που θα κυκλοφορήσει φέτος στις mobile συσκευές. Έτσι, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η Krafton να εργάζεται και στο sequel του PUBG: Battlegrounds για το PC και τις κονσόλες.

Ροη ειδησεων