Τελευταία στιγμή η Amazon καθυστερεί ξανά το New World MMO

Τέταρτη καθυστέρηση για το παιχνίδι
05 Αυγούστου 2021 09:20
Τελευταία στιγμή η Amazon καθυστερεί ξανά το New World MMO

Λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο του ντεμπούτο, το πολυαναμενόμενο MMO της Amazon, New World, έλαβε ξανά καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, αρχικά η εταιρία σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 31 Αυγούστου, ωστόσο μετά την πρόσφατη closed beta συνειδητοποίησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Έτσι, το New World αναμένεται πλέον στις 28 Σεπτεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε:

Θα πάρουμε μερικές επιπλέον εβδομάδες για να διορθώσουμε bugs, να βελτιώσουμε τη σταθερότητα και να «γυαλίσουμε» συνολικά το παιχνίδι. Η νέα παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας του New World είναι η 28η Σεπτεμβρίου του 2021.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας επιδιώκοντας την ποιότητα και ότι μπορεί να είναι απογοητευτικό που θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο. Ωστόσο, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας κατά την κυκλοφορία. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τα σχόλιά σας. Σας ακούμε και θα σας δούμε στο Aeternum.

Για την ιστορία, αυτή είναι η τέταρτη φορά που καθυστερεί το New World. Η Amazon φαίνεται πως θέλει πάση θυσία το launch και κατ’ επέκταση οι πρώτες εντυπώσεις να είναι καλές, αφού το gaming τμήμα της έχει γνωρίσει πολλά στραβοπατήματα. Αναλυτικότερα, η εταιρία δεν είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει κάποιο επιτυχημένο gaming project από όταν ξεκίνησε τις προσπάθειες το 2014, ακυρώνοντας παιχνίδια όπως τα Breakaway και Crucible και σταματώντας την ανάπτυξη του Lord of the Rings MMO της.