Το Wayward Realms είναι ένα γιγαντιαίο RPG από πρώην devs των Elder Scrolls (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο teaser trailer
04 Αυγούστου 2021 14:26
Το Wayward Realms είναι ένα γιγαντιαίο RPG από πρώην devs των Elder Scrolls (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλα δείχνουν, το The Elder Scrolls 6 απέχει ακόμη αρκετά χρόνια, με την βασική ομάδα της Bethesda να εστιάζει στο Starfield. Το κενό, λοιπόν, φιλοδοξεί να γεμίσει το The Wayward Realms, ένα open world RPG που αναπτύσσεται από πρώην developers της σειράς Elder Scrolls.

Πρόκειται για ένα project της ομάδας ανάπτυξης Once Lost Games, η οποία απαρτίζεται από τους Ted Peterson, Julian LeFay και Vijay Lakshman, βασικά μέλη πίσω από το αρχικό Elder Scrolls, το Arena και το Daggerfall. Μάλιστα, το νεοσύστατο στούντιο υπόσχεται έναν fantasy κόσμο όπου οι παίκτες θα βιώνουν τις αποφάσεις και τις επιπτώσεις σε κλίμακα που δεν έχει επιχειρήσει ποτέ κανείς στο παρελθόν.

Μάλιστα, το The Wayward Realms χαρακτηρίζεται ως “Grand RPG” και υπόσχεται τρομερό βάθος στο σύστημα μάχης, ένα εξίσου βαθύ σύστημα κλάσεων, καθώς και πολύπλοκες σχέσεις μεταξύ των factions. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια ομάδα με πάνω από 100 μικρά και μεγάλα νησιά, γνωστή ως το ‘Archipelago’. Εκεί, δεκάδες factions ανταγωνίζονται για επιρροή και δύναμη. Οι δυναστείες προσπαθούν να διατηρήσουν το status quo και οι νεοεισερχόμενοι επιδιώκουν να κερδίσουν τη θέση τους στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιγαντιαίος ανοιχτός κόσμος του τίτλου κάνει χρήση procedural generation, ενώ το παιχνίδι υπόσχεται και μια ιστορία που θα εξελίσσεται συνεχώς.

Παρακάτω θα βρείτε το πρώτο trailer.

Το The Wayward Realms βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κάνοντας χρήση της Unreal Engine 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.

Tags: