Οι δημιουργοί του Astro Bot εργάζονται στο “πιο φιλόδοξο παιχνίδι” τους

Έρχεται νέος τίτλος από την ομάδα
02 Αυγούστου 2021 08:26
Οι δημιουργοί του Astro Bot εργάζονται στο “πιο φιλόδοξο παιχνίδι” τους

Η Team Asobi του PlayStation μόλις απέκτησε τη δική της επίσημη ιστοσελίδα. Πρόκειται για τους δημιουργούς του Astro’s Playroom, το παιχνίδι δηλαδή που έρχεται προεγκατεστημένο σε κάθε PS5, επιδεικνύοντας με εντυπωσιακό τρόπο τις δυνατότητες του DualSense χειριστηρίου.

Μέσα από την εν λόγω σελίδα, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως η Asobi εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο project για το PS5. Μάλιστα, το στούντιο επισημαίνει πως πρόκειται για το πιο φιλόδοξο εγχείρημά του μέχρι σήμερα και έτσι αναζητά άλλους 13 developers για να προστεθούν στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, η νέα σελίδα της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είμαστε ένα νέο και δυναμικό PlayStation Studio που βασίζεται στο ζωντανό Τόκιο της Ιαπωνίας. Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας παιχνίδια για παίκτες κάθε ηλικίας στο PlayStation. Τα τελευταία μας projects ήταν το πολυβραβευμένο ASTRO BOT: Rescue Mission για το Playstation VR και το ASTRO’s PLAYROOM για το PlayStation 5. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σκληρά στο πιο φιλόδοξο παιχνίδι μας μέχρι σήμερα!


Για την ιστορία, η Team Asobi ήταν μέρος του ιστορικού Sony Japan Studio, το οποίο έκλεισε για πάντα τις πόρτες του πριν μερικούς μήνες. Τα καλά νέα είναι πως έστω η Asobi επιβίωσε απ' αυτή την αλλαγή και μάλιστα η κάποτε μικρή εσωτερική ομάδα φαίνεται να μεγαλώνει περισσότερο από ποτέ ως πλέον αυτόνομο στούντιο.

Οι Unboxholics έχουν μιλήσει με τον επικεφαλής της ομάδας, Nicolas Doucet, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.