Διέρρευσαν story spoilers για το Halo Infinite

Σοβαρό λάθος της ίδιας της 343 Industries
31 Ιουλίου 2021 12:56
Διέρρευσαν story spoilers για το Halo Infinite

Ο creative director του Halo Infinite προειδοποιεί την κοινότητα πως δυστυχώς στο internet κυκλοφορούν πλέον spoilers για την κεντρική πλοκή του παιχνιδιού. Το πόνημα της 343 Industries αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021, έξι χρόνια μετά το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Έτσι, οι παίκτες που ενδιαφέρονται για την έκβαση της ιστορίας, θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να είναι προσεκτικοί για τα όσα διαβάζουν στο διαδίκτυο.

Ο τρόπος που έγινε η διαρροή είναι ιδιαίτερα οδυνηρός για την ομάδα ανάπτυξης, αφού οφείλεται σε δικό της λάθος. Συγκεκριμένα, η τεχνική δοκιμή που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή και αφορά το multiplayer κόμματι, περιλάμβανε εκ παραδρομής και αρχεία από το campaign. Έτσι, οι dataminers στο PC που ξεκίνησαν να "σκαλίζουν" και ανακάλυψαν τα spoilers σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο.

Σχετικά με το όλο θέμα, ο επικεφαλής του παιχνιδιού, Joseph Staten, δήλωσε:

Άθελά μας συμπεριλάβαμε ένα μικρό αριθμό αρχείων από το campaign του Halo Infinite στο tech preview build. Δυστυχώς, αυτά τα αρχεία περιέχουν spoilers.

Διαρροές όπως αυτή είναι οδυνηρές για την ομάδα ανάπτυξης και μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία του campaign για όλους. Γι' αυτό σας παρακαλώ να είστε επιφυλακτικοί για spoilers και να μην τα διαδώσετε αν τα δείτε.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Να αναφέρουμε πως η ομάδα των Unboxholics έχει λάβει πρόσκληση για να συμμετέχει στην εν λόγω πρώτη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite και έτσι μπορείτε να περιμένετε τις εντυπώσεις μας σύντομα.