World War Z: Aftermath – Νέα πλάνα από την αναβαθμισμένη έκδοση που έρχεται το φθινόπωρο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
31 Ιουλίου 2021 12:00
World War Z: Aftermath – Νέα πλάνα από την αναβαθμισμένη έκδοση που έρχεται το φθινόπωρο

Η Saber Interactive κυκλοφόρησε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών (περίπου) και δίνει μια νέα ματιά από το ολοκαίνουργιο περιεχόμενο που θα λάβει το αναβαθμισμένο πλέον World War Z. Το upgrade/expansion ονομάζεται World War Z: Aftermath και εκτός από το Vanguard, το ολοκαίνουργιο class, φέρνει ένα σωρό διάφορα άλλα χαρακτηριστικά.

Αρχικά, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού παρουσιάζουν εκτενή gameplay πλάνα από τη νέα έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των νέων τοποθεσιών, του νέου gameplay melee συστήματος, το first person mode και άλλων χαρακτηριστικών. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους το αρχικό παιχνίδι, θα μπορούν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση με $19,99, ενώ η νέα αυτή έκδοση θα ανέρχεται στα $39,99.

Το World War Z θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS4 και Xbox One, με τις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X|S να υποστηρίζονται κανονικά μέσω του backward compatibility, μέχρι να κυκλοφορήσει το ειδικό next-gen update που έχει οριστεί για το 2022. Δείτε το gameplay overview μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: