Η Western Digital αποκαλύπτει τον δικό της ‘PS5-Ready’ SSD – Ελληνικές τιμές

Μια ακόμη λύση για τους χρήστες
31 Ιουλίου 2021 11:04
Η Western Digital αποκαλύπτει τον δικό της ‘PS5-Ready’ SSD – Ελληνικές τιμές

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Sony αποκάλυψε τις επίσημες απαιτήσεις για τη συμβατότητα των M.2 SSDs με το PS5. Συγκεκριμένα, η εταιρία δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το χαρακτηριστικό της επέκτασης του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τους beta testers της και η Seagate ήταν η πρώτη εταιρία που ανακοίνωσε συμβατό μοντέλο.

Τώρα, σειρά παίρνει η Western Digital που επιβεβαίωσε πως τα μοντέλα ‘WD_BLACK SN850 with Heatsink’ θα είναι συμβατά με το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στο VGC:

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες απαιτήσεις της Sony, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως οι WD_BLACK SN850 NVMe SSD with Heatsink (500GB-2TB) πληρούν τις αναγραφόμενες προδιαγραφές για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου του PlatStation 5, για τους κατόχους με πρόσβαση στην Beta του λειτουργικού συστήματος. Ο έλεγχος συμβατότητας είναι υπό εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Παρόλο που η Western Digital αναφέρθηκε μόνο στα μοντέλα με ενσωματωμένη ψήκτρα, η σειρά των SN850 δίσκων της έχει και πιο οικονομικές επιλογές χωρίς ψήκτρα, αλλά με αντίστοιχες ταχύτητες και χαρακτηριστικά. Το πιθανότερο είναι πως και αυτά τα μοντέλα θα είναι συμβατά. Έτσι, στα ελληνικά καταστήματα οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Μοντέλο χωρίς ψήκτρα (άγνωστη συμβατότητα):

  • 500GB από € 105
  • 1ΤΒ από € 175
  • 2TB από € 422

Μοντέλο με προεγκατεστημένη ψήκτρα:

  • 500GB από € 154
  • 1ΤΒ από € 239
  • 2TB από € 473

Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας σύστημα ψύξης, όπως ζητούν οι επίσημες απαιτήσεις της Sony, μπορείτε να βρείτε λύσεις και κάτω από € 10.