Νέο ανεξάρτητο στούντιο από πρώην μέλη των Naughty Dog και Sony Santa Monica

Το οποίο εργάζεται σε ένα AAA single player adventure
29 Ιουλίου 2021 13:22
Νέο ανεξάρτητο στούντιο από πρώην μέλη των Naughty Dog και Sony Santa Monica

Υποδεχθείτε τη That's No Moon, ένα ολοκαίνουργιο ανεξάρτητο στούντιο που μόλις ιδρύθηκε. Το αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα απαρτίζεται από πρώην μέλη της Naughty Dog των The Last of Us, της Sony Santa Monica των God of War, της Infinity Ward των Call of Duty, καθώς και από άλλα ταλέντα από την Bungie και την EA.

Οι βετεράνοι αυτοί της gaming βιομηχανίας κατάφεραν να εξασφαλίσουν επένδυση 100 εκατομμύριών από την κορεατική publishing εταιρία Smilegate, η οποία θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο single player AAA adventure παιχνίδι.

Το νέο project της That's No Moon θα έχει ως creative director τον Taylor Kurosaki. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος narrative design lead της Naughty Dog και προηγουμένως studio narrative director της Infinity Ward. Συνεχίζοντας, το ρόλο του game director έχει αναλάβει ο Jacob Minkoff, ο οποίος ήταν ο lead game designer του The Last of Us.

Ολοκληρώνοντας, τα γραφεία του νεοσύστατου στούντιο θα χωριστούν μεταξύ Σαν Ντιέγκο και Λος Άντζελες. Η That's No Moon θέλει να ξεκινήσει τώρα τις προσλήψεις, στοχεύοντας να φτάσει τους 100 developers μέχρι το 2022. Επομένως, μην περιμένετε να μάθετε νεότερα για το παιχνίδι της στο άμεσο μέλλον.