Αυτά είναι τα δωρεάν Xbox Games With Gold παιχνίδια για τον Αύγουστο 

Αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις τίτλοι

Αυτά είναι τα δωρεάν Xbox Games With Gold παιχνίδια για τον Αύγουστο

Φτάνουμε αισίως στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια για εσάς που είστε συνδρομητές στο Xbox Live Gold. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε τα τέσσερα Games with Gold παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Live Gold και του Xbox Game Pass Ultimate τον Αύγουστο.

Ο Αύγουστος για τους συνδρομητές ξεκινάει με το Darksiders 3 της Gunfire Games, καθώς και το Lost Planet 3, που λειτουργεί ως prequel του αρχικού παιχνιδιού της Capcom. Ωστόσο, στις 16 Αυγούστου θα γίνουν διαθέσιμα και τα Yooka-Laylee και Garou: Mark of the Wolves.

  • Darksiders 3 – 1 έως 31 Αυγούστου
  • Yooka-Laylee – 16 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου
  • Lost Planet 3  – 1 έως 15 Αυγούστου
  • Garou: Mark of the Wolves – 16 έως 31 Αυγούστου

Τα Lost Planet 3 και Garou: Mark of the Wolves είναι Xbox 360 εκδόσεις που παίζουν κανονικά και στο Xbox One, μέσω του Backwards Compatibility προγράμματος. Επίσης, όλοι οι τίτλοι υποστηρίζονται και από τα Xbox Series X | S.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά την λίστα με τα παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας τον Αύγουστο.

1 σχολιο(α)