Αυτά είναι τα δωρεάν Xbox Games With Gold παιχνίδια για τον Αύγουστο

Αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις τίτλοι
29 Ιουλίου 2021 08:09
Αυτά είναι τα δωρεάν Xbox Games With Gold παιχνίδια για τον Αύγουστο

Φτάνουμε αισίως στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια για εσάς που είστε συνδρομητές στο Xbox Live Gold. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε τα τέσσερα Games with Gold παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Live Gold και του Xbox Game Pass Ultimate τον Αύγουστο.

Ο Αύγουστος για τους συνδρομητές ξεκινάει με το Darksiders 3 της Gunfire Games, καθώς και το Lost Planet 3, που λειτουργεί ως prequel του αρχικού παιχνιδιού της Capcom. Ωστόσο, στις 16 Αυγούστου θα γίνουν διαθέσιμα και τα Yooka-Laylee και Garou: Mark of the Wolves.

  • Darksiders 3 – 1 έως 31 Αυγούστου
  • Yooka-Laylee – 16 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου
  • Lost Planet 3  – 1 έως 15 Αυγούστου
  • Garou: Mark of the Wolves – 16 έως 31 Αυγούστου

Τα Lost Planet 3 και Garou: Mark of the Wolves είναι Xbox 360 εκδόσεις που παίζουν κανονικά και στο Xbox One, μέσω του Backwards Compatibility προγράμματος. Επίσης, όλοι οι τίτλοι υποστηρίζονται και από τα Xbox Series X | S.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά την λίστα με τα παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας τον Αύγουστο.