Νέα εντυπωσιακή επίδειξη γραφικών της Unreal Engine 5 στο Xbox Series X

Από τους δημιουργούς των Gears of War
27 Ιουλίου 2021 12:40
Νέα εντυπωσιακή επίδειξη γραφικών της Unreal Engine 5 στο Xbox Series X

Πιστή στην υπόσχεσή της, η The Coalition των Xbox Game Studios παρουσίασε ένα tech demo που αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες της Unreal Engine 5 στο Xbox Series X. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της φετινής GDC, μια εκδήλωση που απευθύνεται στους game developers.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Coalition παρουσίασε το ‘Alpha Point’. Η ομάδα ανέπτυξε το tech demo αυτό, καθώς κάνει τη μετάβαση από την Unreal Engine 4 στην Unreal Engine 5 συνολικά. Οι δύο πτυχές στις οποίες εστίασε με την επίδειξη αυτή είναι η απεικόνιση των περιβαλλόντων και των χαρακτήρων, πάντα με εξωφρενικά επίπεδα λεπτομέρειας που μπορούμε να περιμένουμε από τα projects επόμενης γενιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο βίντεο δεν προέρχονται από κάποιο παιχνίδι και δημιουργήθηκαν απλά για την παρουσίαση. Για την ώρα δε γνωρίζουμε από επίσημα χείλη σε τι δουλεύει η Coalition, αλλά θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε πως μεταξύ άλλων αφιερώνει πόρους στο Gears 6.

Ακολουθούν τα δύο βίντεο επίδειξης που ετοίμασε το στούντιο, καθώς και ολόκληρη η παρουσίαση σε συνεργασία με την Epic Games.