Ντεμπούτο “φωτιά” για το New World της Amazon με 200,000 ταυτόχρονους παίκτες

Όσον αφορά το Steam
26 Ιουλίου 2021 13:30
Ντεμπούτο “φωτιά” για το New World της Amazon με 200,000 ταυτόχρονους παίκτες

To gaming τμήμα της Amazon φαίνεται πως έχει πλέον στα χέρια του μια επιτυχία. Συγκεκριμένα, η closed beta του επερχόμενου MMO New World αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, προσελκύοντας έναν τεράστιο αριθμό παικτών στο Steam.

Αναλυτικότερα, μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο, περισσότεροι από 200,000 ταυτόχρονοι παίκτες βρέθηκαν να παίζουν το παιχνίδι την ίδια χρονική στιγμή. Κάπως έτσι, το New World κατέλαβε την έκτη θέση των charts της πλατφόρμας της Valve, προσπερνώντας ‘σταθερές’ όπως τα Rust, Warframe, Rainbow Six Siege και Football Manager 2021.

Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του New World έχει οριστεί για τις 31 Αυγούστου, οπότε το κανονικό του ντεμπούτο ενδεχομένως και να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Για την ιστορία, η Amazon δεν είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει κάποιο επιτυχημένο gaming project από όταν ξεκίνησε τις προσπάθειες το 2014, ακυρώνοντας παιχνίδια όπως τα Breakaway και Crucible, σταματώντας την ανάπτυξη του Lord of the Rings MMO της και καθυστερώντας επανειλημμένα το New World μέχρι τώρα.