Steam Deck: Τα περισσότερα παιχνίδια έφταναν ή ξεπερνούσαν τα 30FPS στις επίσημες δοκιμές

Η Valve μιλά για την απόδοση της κονσόλας
26 Ιουλίου 2021 08:42
Steam Deck: Τα περισσότερα παιχνίδια έφταναν ή ξεπερνούσαν τα 30FPS στις επίσημες δοκιμές

Πρόσφατα η Valve αποκάλυψε πως το Steam Deck, η υβριδική κονσόλα που ετοιμάζει στα πρότυπα του Nintendo Switch, στοχεύει τα 30FPS. Αυτές οι δηλώσεις έκαναν πολλούς PC Gamers που έχουν συνηθίσει στους υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης να ανησυχούν και έτσι ο Pierre-Loup Griffais της εταιρίας προέβη σε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Griffais ξεκαθάρισε πως τα 30FPS είναι το ελάχιστο που μπορούν να περιμένουν οι κάτοχοι του Steam Deck. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Valve, όλα τα παιχνίδια έφταναν ή ξεπερνούσαν τα 30FPS. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως το Deck θα έχει και ένα προαιρετικό ενσωματωμένο FPS limiter, για όσους θέλουν να σταθεροποιήσουν την απόδοση ή να αυξήσουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας της κονσόλας.

Η σχετική δημοσίευση του Griffais ακολουθεί παρακάτω.

Το Steam Deck είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία ξεκινώντας από τας €419. Οι παραγγελιές που γίνονται πλέον αναμένονται στο δεύτερο τρίμηνο του 2022. Περισσότερα σχετικά με την κονσόλα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.