Αυτά είναι τα PlayStation Plus παιχνίδια για τον Αύγουστο!

Αποκαλύφθηκαν και επίσημα
28 Ιουλίου 2021 20:00
Αυτά είναι τα PlayStation Plus παιχνίδια για τον Αύγουστο!

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 28/7)

Η Sony αποκάλυψε και επίσημα τα νέα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Αύγουστο και όπως σας είχαμε ενημερώσει σε αυτή την είδηση προ ημερών, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το Hunter’s Arena Legends για PS4 και PS5. Επίσης, αν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία θα μπορείτε να αποκτήσετε και τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville και Tennis World Tour 2.

Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου και θα βρίσκονται διαθέσιμα έως τις 6 Σεπτεμβρίου.


Η Sony αποκάλυψε πριν την ώρα τους τα παιχνίδια για τους συνδρομητές του PlayStation Plus για τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία δημοσίευσε μέσα από το επίσημο blog της τους τρεις τίτλους που θα εμπλουτίσουν τον επόμενο μήνα την υπηρεσία.

Αρχικά, γνωρίζαμε από τις αρχές του Ιουλίου την κυκλοφορία του Hunter’s Arena: Legends που έρχεται στις κονσόλες της Sony και θα είναι bonus παιχνίδι για τους συνδρομητές του PS Plus, στο PS5, έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τώρα, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύτηκε πριν την ώρα της, τα άλλα δύο παιχνίδια είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville και Tennis World Tour 2.

Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα στα social media του PlayStation, το επίσημο site αναφέρει ότι και οι τρεις τίτλοι θα διατεθούν στις 3 Αυγούστου. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, αν και δεν το συνηθίζει αυτό η Sony.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.