Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ιδιαίτερο The Ascent του Xbox Series X (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα αναλυτικό gameplay βίντεο 15 λεπτών
22 Ιουλίου 2021 11:23
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ιδιαίτερο The Ascent του Xbox Series X (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Ascent είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που είχαμε δει να τρέχει στο Xbox Series X πέρυσι. Τώρα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του επιτέλους πλησιάζει και έτσι το Xbox σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Neon Giant ετοίμασε ένα αναλυτικό gameplay βίντεο που παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το παιχνίδι. Μέσα από το δεκαπεντάλεπτο αυτό βίντεο παίρνουν τη σκυτάλη διάφορα βασικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης, για να εξηγήσουν τις σημαντικότερες πτυχές του παιχνιδιού. Δείτε το εν λόγω gameplay deep dive μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το The Ascent είναι ένα action-shooter RPG που μπορείτε να παίξετε solo ή σε co-op τεσσάρων παικτών και λαμβάνει χώρα σε ένα sci-fi cyberpunk κόσμο. Το παιχνίδι έχει παρομοιαστεί με ένα shooter Diablo και θα περιλαμβάνει κλασσικούς RPG μηχανισμούς, όπως το loot, για να χτίσετε το χαρακτήρα σας με cyberware και augmentations.

Το The Ascent αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου για Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.