Μάλλον έρχεται συναυλία με την Ariana Grande στο Fortnite

Έγινε leak από έναν χρήση στο reddit
20 Ιουλίου 2021 15:20
Μάλλον έρχεται συναυλία με την Ariana Grande στο Fortnite

Κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του Fortnite, όπως επερχόμενα events, crossovers και λεπτομέρειες για τη συνέχεια της ιστορίας. Τώρα, σύμφωνα με το Fortniteleaks στο reddit, ένας χρήστης που φαίνεται να γνωρίζει τα σχέδια της Epic Games, μιας και έχει διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες στο παρελθόν, αναφέρει ότι θα έρθει ένα event με την διάσημη τραγουδίστρια, Ariana Grande.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει, η Epic Games πρόκειται να συνεργαστεί με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια για μια τεράστια ψηφιακή συναυλία, όπως είχε γίνει παλιότερα και με τον Travis Scott. Το event βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι αρκετά κοντά στο να παρουσιαστεί.

Επιπροσθέτως, παλιότερα είχε γίνει leak ότι η Epic είχε προγραμματίσει ψηφιακές συναυλίες για το Fortnite με την Ariana Grande, αλλά και με την Lady Gaga, από δικαστικά έγγραφα που είχαν έρθει στη δημοσιότητα από τη διαμάχη της εταιρίας με την Apple.

Τα leaks, όμως, δε σταματούν εδώ, καθώς ο εν λόγω χρήστης συνεχίζει και μεταφέρει ότι έρχονται πολλά ακόμα crossovers στο παιχνίδι με χαρακτήρες από το Justice League και το Suicide Squad, την επερχόμενη ταινία του James Gunn, καθώς και από το Naruto. Όλα αυτά προορίζονται για το battle pass της επόμενης σεζόν.