Ο DJ Khaled μπέρδεψε το Xbox Series S με ηχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια ενός unboxing
19 Ιουλίου 2021 08:31
Ο DJ Khaled μπέρδεψε το Xbox Series S με ηχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη των κονσολών νέας γενιάς το περασμένο έτος συνοδεύτηκε από αμέτρητα memes για την εμφάνισή τους. Από το PS5 που παρομοιάστηκε από πολλούς με router, μέχρι το Xbox Series X που πολλοί συσχέτισαν με ψυγείο…σε βαθμό που η Microsoft το έκανε πραγματικότητα.

Αντίστοιχα, πολλοί θεωρούσαν πως το Xbox Series S μοιάζει με κάποιο ηχείο. Σε αυτούς φαίνεται πως ανήκει και ο DJ Khaled. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος Αμερικανός DJ και παραγωγός έκανε πρόσφατα μια μικρή γκάφα. Αναλυτικότερα, ο DJ Khaled έλαβε ένα προωθητικό πακέτο για το Space Jam: A New Legacy. Πρόκειται για τη νέα ταινία των Lebron James και Looney Tunes, την οποία συνοδεύει η κυκλοφορία ενός ιδιαίτερου side scrolling παιχνιδιού που ετοίμασε το Xbox.

Το εν λόγω πακέτο, λοιπόν, περιλάμβανε μια Xbox Series S κονσόλα και ένα Xbox χειριστήριο βαμμένα στα χρώμματα της ταινίας, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και μερικά ακόμη καλούδια. Ο DJ Khaled αποφάσισε να ανοίξει το πακέτο στο Instagram του μέσα από μια σειρά από Stories. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του unboxing δεν αναγνώρισε την κονσόλα στο δέμα, νομίζοντας πραγματικά πως πρόκειται για κάποιο ηχείο. Το ξεκαρδιστικό της υπόθεσης είναι ότι το δέμα έφτασε από το Xbox, το οποίο ο Khaled ευχαριστεί δημόσια στο ίδιο βίντεο.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα Instagram Stories του DJ Khaled, το οποίο απαθανάτισε ένας χρήστης του Twitter.

Όπως φαίνεται, το meme είναι πραγματικά εύστοχο, αφού υπάρχει ακόμη αρκετός κόσμος που περνά το Xbox Series S για ηχείο.