Ετοιμαστείτε για την επική περιπέτεια του Link στο launch trailer του The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Αύριο η κυκλοφορία του τίτλου
15 Ιουλίου 2021 09:36
Ετοιμαστείτε για την επική περιπέτεια του Link στο launch trailer του The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Η Nintendo ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Skyward Sword HD και αυτή τη φορά κυκλοφόρησε το launch trailer του παιχνιδιού. Ο τίτλος αναμένεται να καταφθάσει για το Nintendo Switch σε λίγες ώρες και η το νέο βίντεο μάς προετοιμάζει για την περιπέτεια του Link, ο οποίος θέλει να σώσει «μία φίλη».

Στην HD έκδοσή του θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με Joy-Cons, όπως δηλαδή ήταν στο Nintendo Wii, αλλά θα εκμεταλλεύεται πλήρως την επεξεργαστική ισχύ του Switch, για περισσότερη ακρίβεια. Ωστόσο, θα μπορείτε να παίξετε και με χειριστήριο, όπου τα πλήκτρα θα είναι ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτό.

To παιχνίδι θα έχει βελτιωμένο χειρισμό και υψηλότερη ανάλυση, ωστόσο οι αλλαγές δε σταματούν εκεί, καθώς έρχεται με νέες βελτιώσεις για να κάνουν το ταξίδι σας λίγο πιο εύχρηστο, αφού θα περιλαμβάνει auto save λειτουργία, ομαλότερο framerate και δυνατότητα να γίνονται fast-forward οι διάλογοι.

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.