Company of Heroes 3: Η θρυλική RTS σειρά επιστρέφει - Δοκιμάστε το από τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίξτε την pre-alpha έκδοση δωρεάν
13 Ιουλίου 2021 20:10
Company of Heroes 3: Η θρυλική RTS σειρά επιστρέφει - Δοκιμάστε το από τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sega μόλις ανακοίνωσε ότι το Company of Heroes επιστρέφει! Ναι, καλά διαβάσατε. Μετά από τόσα χρονιά το δημοφιλές franchise επιστρέφει και έτσι, υποδεχτείτε το Company of Heroes 3. Το νέο κεφάλαιο λαμβάνει χώρα ξανά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έρχεται με ομάδα ανάπτυξης την Relic Entertainment.

Αυτή τη στιγμή, RTS τίτλος παρουσιάζεται ζωντανά μέσα από ένα τεράστιο event με συνεντεύξεις από τους δημιουργούς, καθώς απολαμβάνουν εκείνοι το παιχνίδι, δείχνοντας μερικά gameplay πλάνα. Ωστόσο, μέσα από το IGN μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο cinematic βίντεο για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Οι πρώτες πληροφορίες για το CoH 3

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 3ο κεφάλαιο θα επικεντρώνεται στην Ιταλία και στην Βόρεια Αφρική, ενώ θα περιλαμβάνει αρκετές νέες καινοτομίες όπως το «tactical pause” και δυναμικός campaign χάρτης.

Τα commands στο παιχνίδι θα φαίνονται αρκετά οικεία στους παίκτες που έχουν ασχοληθεί παλιότερα με τα Total War και εκτός από αυτό, θα μπορείτε να διακόψετε τα supplies των αντιπάλων καταλαμβάνοντας το έδαφός τους. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δική σας αεροπορική υποστήριξη σε πολλές αποστολές ή να κατεδαφίσετε εκείνες των εχθρών σας.

Επιπροσθέτως, το campaign καθοδηγείται από μία ιστορία και χαρακτήρες που περιλαμβάνει τοπικούς αντάρτες- μαχητές για πρώτη φορά και έρχεται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές RTS αποστολές και set pieces όπως αυτά των Avelino και Monte Cassino.

Παίξτε την pre-alpha έκδοση τώρα δωρεάν

Η Relic ετοίμαζε και μια έκπληξη για τους fans της RTS σειράς, καθώς μέσα από το Steam μπορείτε ήδη να δοκιμάσετε το Company of Heroes 3. Συνδεθείτε, λοιπόν, με τον Steam λογαριασμό σας και δοκιμάστε τον τίτλο χάρη στο pre-alpha demo του, μέχρι τις 3 Αυγούστου

Το Company of Heroes 3 θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PC και παρόλο που επίσημα δεν αναφέρθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, η Sega στοχεύει για το 2022.