Ο Hideo Kojima δε συμφωνεί και τόσο με τον τίτλο του Death Stranding: Director's Cut

Γιατί πολύ απλά δεν είχε κοπεί τίποτα από το παιχνίδι
13 Ιουλίου 2021 08:53
Ο Hideo Kojima δε συμφωνεί και τόσο με τον τίτλο του Death Stranding: Director's Cut

Το Death Stranding: Director's Cut αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για το PS5 και μαζί του φέρνει ένα σωρό αλλαγές. Εκτός από νέα εργαλεία, ο Sam που τον υποδύεται ο Norman Reedus, θα έρθει αντιμέτωπος με νέους εχθρούς, καθώς και με ολοκαίνουργιες story αποστολές.

Τώρα, ο Hideo Kojima, δημιουργός του τίτλου, μίλησε ανοιχτά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για τον όρο “Director’s Cut”. Αρχικά, σύγκρινε τον τυπικό αυτόν όρο που βλέπουμε στις ταινίες με αυτό που συνέβη στο παιχνίδι του και γνωστοποίησε ότι το νέο περιεχόμενο του PS5 αναπτύχθηκε μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου και δεν είχε κοπεί από πριν.

Το Director’s Cut είναι ένα επιπλέον κομμάτι της ταινίας το οποίο δεν μπήκε είτε επειδή ο σκηνοθέτης δεν είχε το δικαίωμα να το επεξεργαστεί, είτε επειδή ο συνολικός χρόνος της ταινίας έπρεπε να μειωθεί.

Στο Director’s Cut του Death Stranding δεν μπήκε κάτι που είχε κοπεί στο παρελθόν, αλλά προσθέσαμε επιπλέον περιεχόμενο. Delector’s Plus; Όπως και να έχει, κατά τη γνώμη μου, δεν μου αρέσει να το αποκαλώ "Director’s Cut".

Εκτός από τις story αποστολές και τα νέα εργαλεία του Sam, αξιοσημείωτες προσθήκες έχουν γίνει στο melee combat του παιχνιδιού, το οποίο έχει πλέον διάφορες νέες κινήσεις.

Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας την PS4 έκδοση του παιχνιδιού, θα μπορείτε να αποκτήσετε το Death Stranding: Director’s Cut Digital Deluxe Upgrade έναντι 10 ευρώ. Τα saves των PS4 εκδόσεων θα μπορούν να μεταφερθούν. Το Death Stranding: Director's Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.