Ο LeBron James έρχεται στο Fortnite! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιμέναν οι fans καιρό!
12 Ιουλίου 2021 19:05
Ο LeBron James έρχεται στο Fortnite! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το Fortnite μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να φέρνει διάφορα skins μεγάλων franchises και αυτή τη φορά οι φήμες έπεσαν μέσα. Συγκεκριμένα, πάει καιρός από τότε που κάποιοι «σκάλισαν» τα αρχεία της Epic και είδαν ότι ο LeBron James (μαζί με άλλους) θα έφτανε στο δημοφιλές battle royale παιχνίδι.

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Τελικά ο LeBron James επιβεβαιώθηκε και επίσημα και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του χαρακτήρα.

Παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να φτάσει πέρυσι, το skin του διάσημου μπασκετμπολίστα φαίνεται πως είναι έτοιμο να έρθει τώρα. Ο λόγος φυσικά είναι το Space Jam: A New Legacy με πρωταγωνιστή τον James, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και στη χώρα μας.

Έτσι, έγινε διαρροή του χαρακτήρα του μέσα στο Fortnite και μάλιστα θα έχει τρία στιλ, τα Tune Squad, το Majesty και ένα Casual με την ονομασία απλά “King”. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Επιπροσθέτως, τις προάλλες διάφοροι παίκτες είδαν έναν που ζωγράφιζε στους δρόμους του Chicago τον LeBron James με το λογότυπο του Fortnite και ημερομηνία κυκλοφορίας τις 14 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως ο LeBron James είναι ο επόμενος χαρακτήρας του Fortnite και έρχεται σε λίγες ώρες από τώρα.