Η Coalition των Gears θα παρουσιάσει επόμενης γενιάς Unreal Engine 5 tech demo

Μέσα σε αυτό το μήνα
03 Ιουλίου 2021 10:06
Η Coalition των Gears θα παρουσιάσει επόμενης γενιάς Unreal Engine 5 tech demo

Όπως έγινε γνωστό, η The Coalition των Xbox Game Studios έχει ετοιμάσει ένα επόμενης γενιάς tech demo για την Unreal Engine 5, το οποίο τρέχει στο Xbox Series X. Συγκεκριμένα, το στούντιο των Gears of War θα παρουσιάσει το ‘Alpha Point’ demo στην GDC 2021, μαζί με μια ομιλία για τα όσα έμαθε κατά την ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα, την παρουσίαση θα αναλάβει η technical director του στούντιο Kate Rayner και ο technical art director της ομάδας Colin Penty. Κατά τη διάρκειά της θα σταθούν στην εμπειρία της ομάδας με τη δημιουργία assests για το Nanite, στο νέο σύστημα φωτισμού της Unreal Engine 5, καθώς και στην απόδοση όλων αυτών στο Xbox Series X, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως το Temporal Super Resolution. Τέλος, η ομάδα θα παρουσιάσει και κάποια αρχικά ευρήματα σχετικά με την ανάπτυξη next-gen μοντέλων χαρακτήρων και την MetaHumans τεχνολογία της Epic.

Το πάνελ θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 11:20 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Μάιο η Coalition είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβαση στη next-gen ανάπτυξη και στην Unreal Engine 5. Έτσι, το στούντιο δε σκοπεύει να πραγματοποιήσει κάποια νέα ανακοίνωση παιχνιδιού στο άμεσο μέλλον, όσο βρίσκεται σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.