Έρχεται νέο single-player horde mode στο Doom Eternal

Αλλαγή πλάνων για την id Software
03 Ιουλίου 2021 08:59
Έρχεται νέο single-player horde mode στο Doom Eternal

Μετά την κυκλοφορία της next-gen αναβάθμισης του Doom Eternal που έφερε ray-tracing και 120FPS στα PS5 και Xbox Series X|S, η id Software ανακοίνωσε τώρα τα νέα της σχέδια για το μέλλον του παιχνιδιού.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα νέο single-player horde mode, το οποίο θα πάρει τη θέση του Invasions Mode. Συγκεκριμένα, το PvP mode Invasions είχε ανακοινωθεί αρχικά στην QuakeCon 2018 και έμοιαζε με το multiplayer των Souls παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, θα έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες να εισβάλουν στους single-player κόσμους άλλων, κάνοντας την εμπειρία αρκετά πιο προκλητική για τον host.

Εν τέλει, βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το εν λόγω mode δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας, αφήνοντας την κοινότητα να αναρωτιέται τι συνέβη. Η id Software ξεκαθάρισε το τοπίο, με τον παραγωγό του στούντιο, Marty Stratton, να επιβεβαιώνει πως το mode ακυρώθηκε εξαιτίας του αντικτύπου και των απρόβλεπτων επιπτώσεων της πανδημίας και της εξ αποστάσεως εργασίας.

Ολοκληρώνοντας, η id αποκάλυψε πως πέρα από το νέο horde mode ετοιμάζει και μια ανανέωση για το Battlemode του Doom Eternal, η οποία θα φέρει μια πιο ανταγωνιστική δομή με ranks, διάφορες gameplay και balance αλλαγές, καθώς επίσης και έναν νέο χάρτη.

Ακολουθεί το μήνυμα της εταιρίας.