Το Ghost of Tsushima Director’s Cut έρχεται τον Αύγουστο με νέο expansion

Καταφθάνει για τα PS4 και PS5
02 Ιουλίου 2021 13:09
Το Ghost of Tsushima Director’s Cut έρχεται τον Αύγουστο με νέο expansion

Η διαρροή που σας μεταφέραμε επαληθεύτηκε. Το PlayStation ανακοίνωσε και επίσημα το Ghost of Tsushima Director’s Cut, το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου για PS4 και PS5. Η νέα αυτή έκδοση επεκτείνει το παιχνίδι και την περιπέτεια του Jin με νέο περιεχόμενο, ενώ φέρνει και διάφορες ακόμη βελτιώσεις και προσθήκες που βασίζονται στο feedback της κοινότητας.

Το νέο περιεχόμενο στο Iki Island

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από την Director’s Cut έκδοση οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τη Νήσο Ίκι που βρίσκεται κοντά στην νήσο Τσουσίμα, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού. Στο νέο αυτό κεφάλαιο της ιστορίας, ο Jin ταξιδεύει στο ‘Iki Island΄για να ερευνήσει τις φήμες πως υπάρχει παρουσία Μογγόλων. Ωστόσο, σύντομα θα βρει τον εαυτό του βαθιά μπλεγμένο σε γεγονότα που θα τον αναγκάσουν να ξαναζήσει κάποιες τραυματικές στιγμές από το παρελθόν του. Πέρα από τη νέα ιστορία, το νέο νησί θα έχει και νέα περιβάλλονται για εξερεύνηση, νέα mini-games, νέα techniques, νέους τύπους εχθρών, νέα armors και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, το στούντιο θα φέρει νέα χαρακτηριστικά για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, όπως lock-on στο combat, νέες επιλογές προσβασιμότητας και τη δυνατότητα να κρύψετε τη φαρέτρα για τα βέλη.

Σημαντικές βελτιώσεις για το PS5

Με την Director’s Cut, η Sucker Punch Productions έχει επιμεληθεί και διάφορες βελτιώσεις ειδικά για τους κατόχους PS5. Συγκεκριμένα, χάρη στην επιπλέον επεξεργαστική ισχύ της κονσόλας που επιτρέπει τα cinematics να γίνονται render σε πραγματικό χρόνο, η ομάδα ενσωμάτωσε Ιαπωνικό lip sync για όλο το περιεχόμενο στο PS5.

Παράλληλα, θα υπάρχει υποστήριξη για τα haptic feedback και adaptive triggers του DualSense χειριστηρίου, βελτιωμένος 3D ήχος, μειωμένα loading times και επιλογές για 4K ανάλυση ή 60FPS.

Μεταφορά των saves και κόστος

Όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι στο PS4 θα μπορούν να μεταφέρουν το save τους στο PS5 και να συνεχίσουν ακριβώς από το σημείο που έμειναν. Οι νέοι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο καινούργιο περιεχόμενο με την έναρξη του Act 2, αφού φτάσουν στην περιοχή Toyotama.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κοστίζει $59.99 στο PS4 και $69.99 στο PS5 και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, αλλά και σε retail μορφή.

Αν έχετε ήδη το Ghost of Tsushima στο PS4 θα μπορείτε να αναβαθμιστείτε στην Director’s Cut έκδοση του PS4 για $19.99.

Ξεκινώντας στις 20 Αυγούστου, θα μπορείτε να αναβαθμιστείτε από την Director’s Cut PS4 έκδοση στην Director’s Cut PS5 έκδοση για $9.99. Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αναβάθμισης από την αρχική PS4 έκδοση του Ghost of Tsushima στην Director’s Cut PS5 έκδοση για $29.99.

Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγοράς την Αμερικής. Οι ελληνικές τιμές δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη και ενδέχεται να διαφέρουν.