Η Remedy ετοιμάζει επίσημα δύο νέα Control παιχνίδια

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες
30 Ιουνίου 2021 23:00
Η Remedy ετοιμάζει επίσημα δύο νέα Control παιχνίδια

Μέσα από την ιστοσελίδα της, η Remedy αποκάλυψε επίσημα τα σχέδιά της για το μέλλον του Control, τα οποία αφορούν δύο νέα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η φινλανδική ομάδα υπέγραψε μια co-publishing και development συμφωνία με την 505 Games, η οποία είχε αναλάβει και το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Η συμφωνία αφορά ένα multiplayer spin-off του Control, το οποίο έχει κωδική ονομασία Condor. Στην μακροσκελής της ανάρτηση, η ομάδα εξηγεί πως καταλαβαίνει τους όποιους προβληματισμούς, αφού το DNA 25 χρόνων της απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από single-player παιχνίδια. Ωστόσο, το στούντιο φιλοδοξεί να φέρει αυτό το DNA σε μια διαφορετική εμπειρία που θα μπορούν να μοιραστούν μαζί οι παίκτες. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να αποκαλυφθούν στο μακρινό μέλλον, σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική ανακοίνωση της ομάδας. Συγκεκριμένα, η συμφωνία με την 505 Games περιλαμβάνει και σχέδια για την “περαιτέρω επέκταση του Control franchise με ένα μεγαλύτερου budget Control παιχνίδι”. Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με το Control 2. Και αυτό το project απέχει πολύ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, αλλά η Remedy υπόσχεται πως έρχονται άλλες εμπειρίες από το στούντιο που πιστεύει πως οι παίκτες θα αγαπήσουν.


Κάνοντας τον απολογισμό, αυτή τη στιγμή το φινλανδικό στούντιο έχει ανακοινώσει τρία projects επίσημα, το campaign του Crossfire X και τους δύο Control τίτλους. Στην εξίσωση έρχεται και η επίσημη συνεργασία της με την Epic Games που φημολογείται πως αφορά το Alan Wake 2, καθώς και η πρόσφατη διαρροή του Alan Wake Remastered. Συνολικά, λοιπόν, η Remedy φαίνεται πως είναι πραγματικά πολυάσχολη τον τελευταίο καιρό με πέντε υπό ανάπτυξη projects.