Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025 σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες

Και μάλλον θα υιοθετήσει ένα χαρακτηριστικό του Fortnite
30 Ιουνίου 2021 10:59
Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025 σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες

Έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, το οποίο έφτασε στα PS3 και Xbox 360 το 2013 και όπως φαίνεται, οι λάτρεις της σειράς που ανυπομονούν για το sequel θα χρειαστεί να οπλιστούν με αρκετή υπομονή. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που θέλει το Grand Theft Auto VI να καταφθάνει το 2025.

Συγκεκριμένα, ο Tom Henderson που στο πρόσφατο παρελθόν έφερε στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες για το Battlefield 2042, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, μέσα από το οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το GTA 6, όπως μεταφέρει το GameSpot.

Στη Vice City το GTA 6

Αναλυτικότερα, ο leaker επισημαίνει πως το GTA 6 θα διαδραματίζεται σε μια σύγχρονη εκδοχή της Vice City. Οι πληροφορίες του είναι αντίθετες με διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και ήθελαν το GTA 6 να μεταφέρει τους παίκτες στην εποχή του 1980. Σύμφωνα με τον Henderson, η Rockstar Games επέλεξε τη μοντέρνα εκδοχή της Vice City για να δώσει περισσότερη ελευθερία στους developers της να αναπτύξουν περιεχόμενο για το GTA Online.

Ο χάρτης του GTA 6 ίσως αλλάζει με την πάροδο του χρόνου

Συνεχίζοντας, ο Henderson επισήμανε πως το GTA 6 ενδεχομένως θα υιοθετήσει ένα χαρακτηριστικό που έχουμε δει στο Fortnite και σε άλλα δημοφιλή παιχνίδια-υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ο χάρτης του GTA 6 μπορεί να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, όπως συμβαίνει με το Fortnite στο τέλος της κάθε σεζόν του. Επιπροσθέτως, σημειώνεται πως το GTA 6 θα έχει πολλαπλούς playable χαρακτήρες, όπως δηλαδή και το GTA 5 που είχε τρεις πρωταγωνιστές.

Τέλος, όσον αφορά τη μακρινή ημερομηνία κυκλοφορίας του 2025, ο leaker τόνισε πως η Rockstar Games δίνει αυτή τη φορά περισσότερη έμφαση στην υγεία των υπαλλήλων της, μετά την έντονη κριτική που της ασκήθηκε για τις σκληρές εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες αναπτύχθηκε το Red Dead Redemption 2. Μάλιστα, σημειώνει πως η Rockstar δε θέλει να καθυστερήσει το παιχνίδι, οπότε περιμένει αρχικά για να είναι σίγουρα και δεύτερον για να αυξηθεί η εγκατεστημένη βάση των κονσολών νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S και να μεγιστοποιήσει έτσι τις πωλήσεις. Εξάλλου, η εταιρία έχει το περιθώριο να πάρει το χρόνο της, χάρη στην τεράστια συνεχόμενη ροή εσόδων του GTA Online.


Όπως με όλες τις φήμες, σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες, αφού για την ώρα ούτε η Rockstar αλλά ούτε και η μητρική της εταιρίας Take-Two δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημα.