Η Square Enix θέλει να φτιάξει τα καλύτερα γραφικά όλων των εποχών με το Forspoken

Όσον αφορά τα open world παιχνίδια
26 Ιουνίου 2021 10:41
Η Square Enix θέλει να φτιάξει τα καλύτερα γραφικά όλων των εποχών με το Forspoken

Η Square Enix φαίνεται πως έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον τεχνικό τομέα του Forspoken. Πρόκειται για το μέχρι προσφάτως γνωστό ως Project Athia, της νεοσύστατης ομάδας Luminous Productions που απαρτίζεται κατά βάση από developers του Final Fantasy XV.

Συγκεκριμένα, το στούντιο συνεργάζεται με την AMD για να ενσωματώσει στο παιχνίδι την FidelityFX Super Resolution τεχνολογία, η οποία έρχεται να ανταγωνιστεί το DLSS της Nvidia. Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της Luminous, Takeshi Aramaki, μίλησε για τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού σε ένα νέο βίντεο της AMD, τονίζοντας πως η Square Enix στοχεύει να προσφέρει “τα υψηλότερης ποιότητας γραφικά που έχουμε δει ποτέ σε open world παιχνίδι.

Η φιλοσοφία του στούντιό μας είναι «να δημιουργούμε παιχνίδια που δε μοιάζουν με τίποτα απ’ ότι έχετε βιώσει στο παρελθόν, ενώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες του κόσμου με την τέχνη». Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας αιχμής της AMD στην ανάπτυξη του Forspoken είναι μια ενσάρκωση αυτής της φιλοσοφίας. Με το Forspoken στοχεύουμε στην επίτευξη των υψηλότερης ποιότητας γραφικών που έχετε δει ποτέ σε open world παιχνίδι.

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PC και το PS5 το 2022 και θα είναι χρονική αποκλειστικότητα της κονσόλας της Sony για δύο χρόνια. Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο.