Το Back 4 Blood θα είναι always online ακόμα και αν παίζετε μόνοι σας

Επίσημη επιβεβαίωση
22 Ιουνίου 2021 11:22
Το Back 4 Blood θα είναι always online ακόμα και αν παίζετε μόνοι σας

Απατώντας σε μια σχετική ερώτηση στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης Turtle Rock Studios επιβεβαίωσε πως το Back 4 Blood θα είναι always online όταν κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, ο πνευματικός διάδοχος του Left 4 Dead θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμη και αν παίζετε μόνοι σας με AI συμπαίκτες.

Συγκεκριμένα, η Turtle Rock επισήμανε πως εξετάζει διάφορους τρόπους για να μπορέσει να υποστηρίξει μελλοντικά και offline παίκτες, ωστόσο τουλάχιστον για το launch θα απαιτείται σύνδεση.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Σίγουρα η είδηση αυτή απογοήτευσε μερικούς παίκτες, αφού σε συνδυασμό με τη Day One κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass για PC και κονσόλες, πολλοί φοβούνται πως οι servers θα αντιμετωπίζουν προβλήματα τις πρώτες ημέρες. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με το Outriders, το οποίο απαιτούσε σύνδεση στο internet ακόμα και για τους solo παίκτες. Τέλος, προκύπτει και το ζήτημα της ιστορικής διατήρησης, αφού αν κάποια στιγμή μελλοντικά κλείσουν οι servers ενός always online παιχνιδιού, οι παίκτες δε μπορούν να το ξαναπαίξουν ποτέ, ακόμη και αν το έχουν αγοράσει.

Το Back 4 Blood αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.