Nintendo Switch Pro: Ο επικεφαλής της Nintendo Αμερικής σχολιάζει τις φήμες

Σπάει τη σιωπή της η εταιρία
21 Ιουνίου 2021 12:22
Nintendo Switch Pro: Ο επικεφαλής της Nintendo Αμερικής σχολιάζει τις φήμες

Κυριολεκτικά εδώ και χρόνια ακούγονται φήμες για το Nintendo Switch Pro, μια αναβαθμισμένη έκδοση της υβριδικής κονσόλας με ικανότερο hardware που σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος. Ωστόσο, η E3 2021 ολοκληρώθηκε και πάλι οι φήμες δεν έγιναν πραγματικότητα.

Μιας και το ζήτημα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, το The Washington Post μίλησε με τον πρόεδρο της Nintendo Αμερικής, Doug Bowser, σχετικά με τα ρεπορτάζ που θέλουν το Nintendo Switch Pro να κυκλοφορεί φέτος. Ο Bowser δεν τα επιβεβαίωσε, ούτε τα διέψευδε. Αντιθέτως αναφέρθηκε στη σχέση της Nintendo με τις νέες τεχνολογίες, δηλώνοντας:

Πάντα κοιτάζουμε τεχνολογίες και πως αυτές μπορούν να βελτιώσουν τις gameplay εμπειρίες. Όχι απλά την τεχνολογία για χάρη της τεχνολογίας.

Έχει να κάνει συγκεκριμένα με το πως μπορεί η τεχνολογία να βελτιώσει την gameplay εμπειρία. Και μετά πως εφαρμόζεις αυτή την τεχνολογία. Θέλεις να την εφαρμόσεις στο υπάρχων hardware ή θέλεις να περιμένεις για την επόμενη πλατφόρμα σου; Και μετά ποια είναι η σωστή gameplay εμπειρία; Υπάρχει ένα σύνολο παραγόντων που σχετίζεται με αυτό το θέμα και είναι πάντα κάτι που κοιτάζουμε.

Τέλος, ο Bowser επισήμανε το πλούσιο lineup επερχόμενων τίτλων του Nintendo Switch που απευθύνονται σε πολλά διαφορετικά γούστα, σημειώνοντας πως το Switch έχει αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά τον παραδοσιακό κύκλο ζωής μιας κονσόλας.

Καθώς μπαίνουμε στον πέμπτο χρόνο, το Nintendo Switch πραγματικά επαναπροσδιορίζει το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο κύκλος ζωής μιας κονσόλας και η ζωντάνια αυτού του κύκλου, με έντονο ρυθμό κυκλοφοριών.

Όπως όλα δείχνουν η Nintendo κρατά ουδέτερη στάση όσον αφορά τη φημολογία, οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά σχεδιάζει.