Το E3 2021 Xbox & Bethesda σόου είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του Xbox

Ευχαριστεί τους παίκτες η εταιρία
18 Ιουνίου 2021 14:03
Το E3 2021 Xbox & Bethesda σόου είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του Xbox

Η E3 2021 αποτελεί πλέον παρελθόν και μαζί με το Nintendo Direct, το Xbox & Bethesda Games Showcase ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σόου της. Τώρα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απήχηση της παρουσίασης ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του gaming της Microsoft, Phil Spencer, αποκάλυψε πως το φετινό σόου είχε την περισσότερη τηλεθέαση απ’ οποιαδήποτε άλλη E3 στην ιστορία του Xbox.

Συγχρόνως, ο Spencer ευχαρίστησε την κοινότητα, τονίζοντας πως οι παίκτες θα παραμείνουν στο επίκεντρο όλων όσων κάνει το Xbox. Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Σας ευχαριστώ για αυτή την ωραία εβδομάδα, την E3 μας με τις περισσότερες προβολές. Δεν έχουμε νιώσει τους παίκτες και τις ομάδες να μοιράζονται τόση ενέργεια και ενθουσιασμό από την εποχή του 360.

Η πίστη της κοινότητας στο Xbox μάς δίνει έμπνευση και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε με τους παίκτες στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να δείτε ξανά το εν λόγω σόου, μπορείτε να το κάνετε μέσα από τον player που ακολουθεί σε 4K πλέον ανάλυση.