Νέα κλεφτή ματιά στο εντυπωσιακό Senua's Saga: Hellblade II (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκαν στιγμιότυπα gameplay πλάνων
17 Ιουνίου 2021 21:35
Νέα κλεφτή ματιά στο εντυπωσιακό Senua's Saga: Hellblade II (ΒΙΝΤΕΟ)

Πίστη στην υπόσχεσή της, η Ninja Theory έδωσε το παρών στο Xbox Games Showcase: Extended, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο behind the scenes βίντεο. Σε αυτό, ο director του παιχνιδιού, Tameem Antoniades, αποκάλυψε διάφορες παρασκηνιακές λεπτομέρειες που αφορούν την ανάπτυξη του project.

Η σημαντικότερη απ’ αυτές είναι μάλλον το στάδιο που βρίσκεται ο τίτλος. Συγκεκριμένα, η Ninja Theory δεν έχει περάσει ακόμη σε full production, αλλά κάνει την προετοιμασία με ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Ο δημιουργός τονίζει πως το Hellblade ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο project για την ομάδα, η οποία δεν ήθελε απλά να ετοιμάσει ένα τυπικό sequel, αλλά κάτι ξεχωριστό.

Συνεχίζοντας, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην Ισλανδία του 9ου αιώνα και έτσι η Ninja Theory έχει στείλει προσωπικό εκεί, για να πάρει λήψεις για την πολύ προηγμένη τεχνική γραφικών ‘photogrammetry’. Συγχρόνως, το στούντιο συνεργάζεται στενά με την Epic Games για να μεταφέρει στους παίκτες ψηφιακούς χαρακτήρες επόμενης γενιάς. Αντίστοιχες φιλοδοξίες έχει και για το combat το στούντιο, στέλνοντας όλους τους animators του για εκμάθηση πολεμικών τεχνών.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το βίντεο που είδε τα φώτα της δημοσιότητας περιλαμβάνει και τα πρώτα κλεφτά gameplay πλάνα από το παιχνίδι, μαζί με πληθώρα behind the scenes υλικού. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Senua's Saga: Hellblade II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X | S και PC. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.