Και επίσημα το The Medium του Xbox Series X έρχεται στο PS5

Αργότερα μέσα στο 2021
16 Ιουνίου 2021 21:14
Και επίσημα το The Medium του Xbox Series X έρχεται στο PS5

Όπως σας είχαμε μεταφέρει, η Bloober Team είχε ξεκινήσει παρασκηνιακά τις διαδικασίες για να φέρει και στο PS5 το νεότερο παιχνίδι της, το The Medium. Τώρα είναι πλέον και επίσημο, αφού η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε πως το  third-person psychological horror παιχνίδι της θα καταφθάσει στο PlayStation 5 στις 3 Σεπτεμβρίου του 2021.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το The Medium κυκλοφόρησε για τα Xbox Series X|S και PC στις 28 Ιανουαρίου, καταφθάνοντας από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς έγγραψε:

Το The Medium είναι ένα Silent Hill tribute, που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το survival horror genre με τον απολύτως πατροπαράδοτο τρόπο. Κατά τις περίπου 6-7 ώρες που διαρκεί, θα δείτε ένα ενδιαφέρον σενάριο, επιφανειακή παρουσίαση χαρακτήρων, μερικά όμορφα set pieces και φιλόδοξους μηχανισμούς που, όμως, ξύνουν και δε φτάνουν βαθύτερα. Δεν είναι κακό παιχνίδι και εννοείται το προτείνω στους fans του είδους. Άλλωστε μόνο και μόνο για το soundtrack του Akira Yamaoka, αξίζει να το ζήσεις. Ως παιχνίδι δεν είναι κάτι τεράστιο όμως. Βασανίζεται από αρκετά τεχνικά προβλήματα και το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθεί να βρει δικό του εαυτό, με ξένο καμβά και ξένα πινέλα. Παρόλο που δεν μου έκανε κλικ, θέλω να δώσω τα εύσημά μου στην Bloober Team που έστω προσπάθησε να δώσει εν έτει 2021 κάτι που έλαμψε σε προηγούμενες δεκαετίες. Θέλει τόλμη και αυτοπεποίθηση να παραδίδεις παιχνίδι με στατική κάμερα τη σήμερον ημέρα και απ’ αυτό και μόνο, κερδίζει όλο μου το σεβασμό. Οι Πολωνοί ήρθαν για να μείνουν…

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του πατώντας εδώ.