Το trailer του Starfield αποκαλύπτει τον κόσμο του The Elder Scrolls 6 ή έτσι νομίζουν;

Τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας
15 Ιουνίου 2021 00:05
Το trailer του Starfield αποκαλύπτει τον κόσμο του The Elder Scrolls 6 ή έτσι νομίζουν;

Δεν σας κρύβουμε ότι η διαρροή του Starfield πριν το σόου της Microsoft, αφαίρεσε πολλούς πόντους από το "wow factor" που θα είχε η αποκάλυψη του πρώτου trailer του, εφόσον γινόταν εντός του event. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί και το επικό sci-fi όραμα που έχει η Bethesda για το πρώτο της νέο, μεγάλο, IP εδώ και 20 χρόνια.

To Starfield μπορεί να απέχει πάνω από ένα χρόνο μέχρι να έρθει στα χέρια μας (Νοέμβριος 2022), ωστόσο κάποια φανατικοί fans της Bethesda όμως ξεψαχνίζουν το trailer του για διάφορα στοιχεία και μερικά από αυτά τους έχουν κάνει να πιστεύουν πως κρύβει μυστικά για το The Elder Scrolls 6!

Μπορεί να κρύβει στοιχεία για την τοποθεσία του The Elder Scrolls 6; 

Έχουν βάση οι υποψίες τους λοιπόν; Ένας αετομάτης fan στο Reddit εντόπισε ένα easter egg στο trailer του Starfield, το οποίο παραπέμπει στο σύμπαν του The Elder Scrolls. Συγκεκριμένα, στο σημείο του trailer όπου ο πιλότος ανάβει τις μηχανές στη κονσόλα του διαστημοπλοίου και γίνεται ένας χαμός από κουμπιά, παρατηρείται στη μεταλλική του επιφάνεια στη δεξιά άκρη της οθόνης μια λεπτομέρεια.

View post on imgur.com

Βλέπετε εκείνο το σημάδι; Αν δε το βλέπετε, μήπως αυτή η εικόνα τώρα σας το ξεκαθαρίζει;  

Τώρα που είναι ζουμαρισμένο, αυτή η "γκρατσουνιά" στην επιφάνεια του πιλοτηρίου μοιάζει με ένα ασυνήθιστο σχήμα για τους μη ένθερμους fans των Elder Scrolls. Όσοι είναι αρκετά καμμένοι όμως το αναγνώρισαν ως ένα σχήμα που παραπέμπει στο Iliac Bay, έναν θαλάσσιο κόλπο μεταξύ των περιοχών High Rock και Hammerfell στον κόσμο του TES. 

Το πιο παράξενο της υπόθεση είναι πως το παρατσούκλι εκείνης της περιοχής ονομάζεται Starfall Bay. Προφανώς η σύνδεση με το...Starfield είναι κάτι παραπάνω από προφανής. 

Όσοι έκαναν τη σύνδεση μεταξύ αυτού του...σχήματος και του Iliac Bay από τον χάρη του The Elder Scrolls, φρόντισαν να φτιάξουν και μια σχετική εικόνα, βασισμένη στο ανεπίσημο wiki του κόσμου του. 

Μήπως το High Rock και το Hammerfell είναι οι περιοχές στο TES VI; 

Υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο, η Bethesda θέλει να κάνει tease μερικες από τις τοποθεσίες του The Elder Scrolls 6. Ήδη άλλωστε έχουν υπάρξει θεωρίες πως τα High Rock και Hammerfell αποτελούν μερικές από τις πιθανές τοποθεσίες του sequel του Skyrim. 

Τώρα το εάν είναι υπερβολές ή όχι ο χρόνος θα δείξει. Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει η συσχέτιση;